Alege o cabina foto pentru evenimentul tau, iar invitatii tai se vor distra de minune, avem o multime de fundaluri din care poti alege!

 

Magnetizarea pozelor – Fiecare fotografie poate deveni o marturie magnetica pentru ca invitatii tai sa isi aminteasca de momentele memorabile petrecute impreuna. Se pot atasa benzi magnetice sau se poate magnetiza toata fotografia in functie de preferintele tale.

Accesorii si props-uri haioase – Aducem la petrecerea o recuzita bogata ce include cele mai haioase accesorii pentru ca tu si prietenii tai sa va deghizati si distrati la maxim (ochelari, palarii, peruci, masti, mustati, casti, mesaje etc). La cerere, accesoriile se pot personaliza in functie de tema evenimentului.

Fundal foto – Iti oferim o colectie de fundaluri foto insa si posibilitatea de a il personaliza in functie de specificul evenimentului.

Efecte speciale – Iti poti alege efectul dorit pentru fotografii (color, black&white, frames, street art, fashion etc).

GIF – Pozele de la cabina foto sunt transformate instant in GIF-uri haioase pe care le poti imparti cu prietenii.

USB Stick – Iti oferim un stick cu toate pozele realizate pe parcursul evenimentului, la calitatea lor originala.

Calitate de studio – Iti oferim aparatura foto si imprimanta profesionala, iluminare de studio pentru ca pozele tale sa fie perfecte.

Print-uri – Putem printa atat pe format standard (10×15 cm) cat si strips (5×15).

Layout – Grafica pozelor o stablim impreuna inainte de eveniment. Poti alege unul dintre layout-urile noastre sau putem personaliza pozele in functie de specificul si tema evenimentului.

Instant Social Media Sharing – Poti distribui fotografiile instant pe Facebook, Twitter sau le poti trimite pe e-mail imediat ce au fost facute.

Fotografii si printuri nelimitate – 13 secunde! Atat dureaza sa printam o fotografie, care va ramane o amintire placuta pentru invitatii tai. Iar vestea buna e ca iti putem oferi un numar nelimitat de printuri, la o calitate foarte buna.

Telefon: 0720 721 869